Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Scéna, ve které seriálová Soňa zemře při automobilové nehodě, je velmi emotivní. Super.cz byl u toho, jak postava, kterou ztvárnila Pavla Vitázková (45), umírala. S přípravami a líčením vše trvalo dvě a půl hodiny. A slzy ve tváři Miroslava Etzlera (59), který měl podle scénáře identifikovat svoji bývalou manželku, byly skutečně pravé.

Řvoucí motory, hasiči v pohotovosti, šlehající plameny a krev. Tak to vypadalo při nočním natáčení v pražské Šárce. Vyděšení občané šmírovali ze svých oken, co se to venku děje. I Jan Dolanský, který řídil auto, v němž Pavla Vitázková jako Soňa zemřela, byl hodně naměkko.

Pavla Vitázková sice ve středu natočila scénu, kdy umírá po boku Jana Dolanského, její poslední natáčecí den to ale nebyl. "Definitivně končí až 27. května," upřesnila PR koordinátorka seriálu Pavla Freij.

Mezi kolegy prý byla Pavla velmi oblíbená. Když se dozvěděli, že s nimi už hrát nebude, nikdo jí to zlomyslně nepřál. Novou velkou postavou, která vstoupí na scénu seriálu Cesty domů, ztvární Tereza Kostková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám