Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jestli chtěla Vendula Svobodová (52) provokovat nejvíc opáleným tělem v Česku, kde se teploty od pátku opět pohybují okolo deseti stupňů a k tomu vytrvale leje, tak se jí to rozhodně povedlo. Musela se kvůli tomu ale pořádně grilovat.

Vendula trávila přes týden cestováním po Maroku a barvu si přivezla neuvěřitelnou. Možná i proto, že to nebyla její první letošní dovolená, ale se synem Jakubem byli už před měsícem a něco v Egyptě. Svobodová je tak hnědá, že její barva chvílemi přechází až do tmavé rumělky, charakteristické pro pokožku severoamerických Indiánů. Je otázkou, zda se to opravdu hodí k jejím zesvětleným blond vlasům.

Takhle se prezidentka nadace Kapka naděje ukázala v jednom ze staroměstských barů, kam nepřišla popíjet, ale vyzkoušet si vyrobit svůj vlastní drink, a hlavně poděkovat za spolupráci. Bary, které se zapojily do třetího ročníku charitativní akce Cocktail Weekend, který se uskutečnil tento víkend, totiž přispěly částí výtěžku právě na konto její nadace.

Reklama

Další články

Načítám