Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Eva Decastelo (45) je, ostatně jako snad každá jiná žena s potomky, nejšťastnější maminkou na světě. Michálek (3,5) a téměř dvouletá Zuzanka jí dělají samou radost. I tak ji ale trápí jedna věc – nemůže dopřát svému synovi větší kontakt s vrstevníky. Podívejte se do fotogalerie na snímky Evy s jejími krásnými prcky!

„Chtěla bych, aby syn mohl chodit do státní mateřské školky, ale míst v nich je akutní nedostatek, nikam se proto nevešel. Mohl by chodit do soukromé školky, jenže nechci z něj vychovávat elitní dítko,“ krčí rameny Eva, která se tak péči o syna věnuje sama.

„Je mi strašně líto maminek, které se musejí z finančních důvodů vrátit do práce a ve finále nemůžou sehnat místo ve školce. S tím by stát měl něco dělat. Jsem ráda, že mám takovou profesi, jakou mám, takže se můžu dětem naplno věnovat. A když jsem na tom s časem hůř, skvěle fungují i obě babičky. Co ale chudáci jiní rodiče?“ ptá se trochu rozzlobeně Decastelo, kterou jsme i s jejími roztomilými děcky zastihli v Berouně.

„Doporučili mi to tu Monika Marešová (49) a Martina Gavriely (45). Jsme takový babinec a vždy, když některá z nás objeví něco zajímavého, pošleme to dál. Je fajn, když děti mohou chodit hezky oblíkané, ale zase nejsem blázen, abych jim kupovala značkové oblečení za tisíce, když z něj za chvilku vyrostou. To radši budu investovat do jejich vzdělání a zábavy a hadříky koupíme v outletu,“ dodala Eva.

Reklama

Další články

Načítám