Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenská podnikatelka Nora Mojsejová (54), která je známá z pořadu Šéfka, dává půl roku po rozvodu novou šanci svému exmanželovi Braňovi (45). Odpustila mu a dává mu příležitost, aby si ji získal zpět.

Soud rozvedl Mojsejovce loni v listopadu a vypadalo to na definitivní rozchod. Braňo v průběhu manželství opakovaně absolvoval protialkoholické léčení. Bez alkoholu vydržel vždy jen pár týdnů. Podnikatelka už dál nemínila snášet jeho alkoholové úlety a trvala na rozvodu.

Po čase se však Braňo začal opět objevovat v blízkosti Nory. „S Norou máme korektní vztah. Nerozešli jsme se ve válečném stavu,“ řekl Mojsej deníku Nový čas. „My jsme ani nikdy od sebe nebyli. Zatím spolu nebydlíme, ale Braňo za mnou chodí,“ uvedla Nora.

Braňo přiznává, že je odhodlaný s alkoholem skoncovat. „Musí přestat pít. Jinou podmínku nemám. Drží se už pět měsíců,“ chválí svého exmanžela Mojsejová. „Zamilovat se můžete jen jednou. Mojsej je asi ten pravý,“ uvedla překvapivě Nora.

Reklama

Další články

Načítám