Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) je stále zdrcena nedávnou tragickou smrtí kamaráda, vizážisty Alexandra Hromka, který zemřel na následky zápalu plic. Ve svém obchodě s nábytkem proto s definitivní platností zrušila prodej křesla kombinovaného s pohovkou, které po něm pojmenovala. To díky slušnému prodeji firmě doteď přineslo pár set tisíc korun. "Pohovka byla nejhezčí z celé kolekce. Těsně poté, co se Dara dozvěděla o Alexově úmrtí, byl její prodej okamžitě ukončen," potvrdila Super.cz Dařina obchodní společnice Martina Schopperová.

Při přípravě kolekce ByDara zpěvačka pojmenovala jednotlivé kusy nábytku po svých nejbližších. K nim právě Alex patřil. Pohovka pojmenovaná po něm dosud stála 63 tisíc a šla dobře na odbyt. Zpěvačka by po jeho smrti na křesle jistě slušně vydělala. Prodávalo by se po desítkách. To však odmítla. "Sám Alex ji miloval a když se s Darou potkávali v našem předváděcím centru při práci, odpočíval na něm. Když nás ale zasáhla zpráva o jeho smrti, Darča se spontánně rozhodla, že si křeslo musíme nechat. Na památku Alexe ho již nikdy nebudeme prodávat," uvedla Schopperová.

Rolins obchod otevřela loni. Spekulace, že ji příliš neuživí, prý není pravda. "Výnos z firmy by jí jistě mohl zajistit slušné živobytí. Avšak Dara dál zůstává zpěvačkou.Tenhle byznys ji hlavně strašně baví a přináší jí velké potěšení. Uspokojuje ji po psychické stránce," uvedla obchodní společnice Rolins. "Zatímco většina obchodníků nadává na tržby, nám prodeje neustále rostou. Nemůžeme si stěžovat. Značka je velmi úspěšná a s novou kolekcí jistě ještě poroste," dodala Schopperová.

Související témata:
Pohovky

Reklama

Další články

Načítám