Hlavní obsah
Článek

Exmanželce hokejisty a poslance Jiřího Šlégra Kateřině Šlégrové hrozí soudní spor. Módní návrhář a vizážista Pavel Filandr na ni podal trestní oznámení pro pomluvu. Ze všech stran se dozvídá, jak poškozuje jeho jméno, a rozhodl se proto zakročit.

"V reakci na neustálé veřejné šíření nepravdivých informací paní Kateřinou Šlégrovou o mé osobě, a především o mé práci profesionálního vizážisty, jsem se rozhodl podat na Kateřinu Šlégrovou trestní oznámení," řekl Super.cz Filandr.

"Kateřina Šlégrová využívala mých služeb vizážisty od října 2012 do března 2013, a to především na společenské a kulturní akce. Dle svého tehdejšího stanoviska byla s mou prací velmi spokojena a stále se na mě obracela s dalšími zakázkami. Již v této době ovšem šířila mezi mou VIP klientelou nepravdivé tvrzení o tom, že používám nekvalitní kosmetiku, která jí způsobila podráždění pokožky," říká vizážista a návrhář.

"Tato pomluva byla vytvořena za účelem diskreditace mé práce a především pro zviditelnění samotné Kateřiny Šlégrové, která takto nečiní jen v případě mé osoby. Toto nepravdivé tvrzení mi ovšem způsobilo odliv zakázek, a proto jsem se rozhodl neponechat na sobě ulpívat tuto lež, ale důrazně se proti ní ohradit. Z tohoto důvodu jsem také na Kateřinu Šlégrovou podal dne 18. 4. 2013 na Obvodním státním zastupitelství na Praze 1 podezření ze spáchání trestného činu pomluvy," dodal Filandr.

Reklama

Další články

Načítám