Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Celebrity sice s narůstající slávou získají obdiv, peníze i prestiž, přijdou ale o jednu důležitou věc - o soukromí. Mít kolem sebe paparazzi téměř pokaždé, když opouštějí bezpečí svých domovů, je jistě nemalá daň za popularitu. Jsou však některé hvězdy, které se naučily slídící fotografy ignorovat a zůstat samy sebou. Jednou z nich je i Milla Jovovich (36), která se upravuje spíš sporadicky a hlavně na společenské události. Otázkou zůstává, zda je to vždy dobrá volba.

Nenalíčená herečka ukrajinského původu se v pondělí přesouvala autem ke svým přátelům na návštěvu do jejich domu v Hollywoodu a její nenalíčená tvář byla k nepoznání. V kombinaci s vytahaným tričkem a zplihlými vlasy navíc Milla připomínala spíš bohémsky založeného chlapce než herečku, které v 90. letech ležel svět u nohou.

Hvězda kasovních trháků jako Pátý element, Resident Evil či Johanka z Arku byla rovněž modelkou první velikosti. Stala se miláčkem zesnulého návrháře Gianniho Versace a v roce 2004 také nejbohatší topmodelkou uplynulého roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám