Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Zpěvačka Magda Malá, která se nám nedávno předvedla při kojení své skoro čtyřleté dcery, je už hodně dlouho nespokojená se svou postavou a rozhodla se, že všem kilům navíc vyhlásí nekompromisně válku. „Přestože výchova dvou dcer nakonec zůstala jen na mně, dost jsem přibrala. Pomalu přestávám kojit a chci se věnovat trochu taky sama sobě. Je nejvyšší čas začít přebytečná kila řešit,“ prohlašuje odhodlaně Magda.

Ta si našla oporu v MUDr. Ivaně Němečkové, která má v Praze zavedenou kliniku estetické medicíny a ve své péči má řadu dalších celebrit. Ta Magdě doporučila nejen revoluční omlazovací kůru, speciální přístroj na zpevňování těla a odstranění celulitidy, ale v první řadě dietu.

„Paní doktorce plně věřím. Dostala jsem speciálně sestavenou dietu a budu zde absolvovat další pravidelné procedury k modelaci těla. Ráda bych shodila minimálně deset kilo. Takových patnáct by bylo ale úplně ideálních. Určitě to vyjde a já vyrazím k vodě za pár měsíců v nových bikinách,“ usmívá se Magda, která před startem procedur a diety podstoupila měření, aby byly výsledky přesně prokazatelné.

Reklama

Další články

Načítám