Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Tohle asi opravdu nikdo nečekal. Jiří Babica (62) bude nejspíš opravdu renesančním tvorem, který má kromě lásky k vaření a sportu velmi úzký vztah také k umění. Konkrétně k hudbě.

Pokud jste si dodnes neuměli představit, jak to vypadá, když se protřelý televizní kuchtík se svérázným smyslem pro humor chopí po pár škopcích piva kytary, začne na ni vyluzovat tóny a ještě se pokouší zpívat hity Katapultu nebo Lucie, a najdete v sobě špetku odvahy, podívejte se na video, které vás nejspíše přivede k údivu.

Minulý pátek se Jiří Babica se svými kumpány sešel na vesnické zábavě v Pyšelích a světu představil svůj nový projekt Babicovi kojoti. Ano, čtete správně. Skupina, ve které bude známý kuchař účinkovat, opravdu nese tento název a svou premiéru má šťastně za sebou.

„Dnes hráli poprvé, měli za sebou jen jednu zvukovou zkoušku,“ prozradil Super.cz jeden z účastníků akce, kde se nově vzniklé „těleso“ prezentovalo s dalšími dvěma kapelami. Má-li být tato kapela seriózním projektem, či jen bohapustou recesí, nám zatím není známo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám