Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká zpěvačka a bývalá členka hudební skupiny No Doubt Gwen Stefani (41) si potrpí na svou rockerskou image. Nikdy si nezapomene namalovat rty rudou rtěnkou. Stylově obléká Gwen i své dva syny, čtyřletého Kingstona a dvouletého Zumu. Jenže právě u malého blonďatého Zumy zachází už dost daleko. Chlapec totiž nosí nalakované nehty na rukou. Na jedné ruce je má černé a na druhé zelené.

Paparazzi si podivně tmavých nehtů u dvouletého dítěte všimli při focení šťastné rodinky na dovolené ve Francii. Gwen spolu s manželem Gavinem Rossdalem a jejich dvěma syny si užívají v luxusním areálu Eden Rock Hotelu, odkud si čtveřice udělala výlet i na festival do Cannes. Volné chvíle si krátí také projížďkami na jachtě.

Zpěvačka, která za svou sólovou kariéru jako frontmanka ska-rockové skupiny No Doubt prodala dohromady více než 30 milionů alb, se v poslední době naplno věnuje roli matky. Nadále však platí za jednu z největších módních ikon. Sama dokonce navrhuje oblečení pod vlastní značkou L.A.M.B. V roce 2002 si Gwen vzala muzikanta Gavina Rossdala, jenž je i otcem jejích dvou synů.

Reklama

Další články

Načítám