Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvaadvacetiletá anglická hvězdička nekonečné soap opery Coronation Street Helen Flanagan si založila jméno spíš na svém přírodou štědře obdařeném těle než na hereckém talentu. A přestože sklízí za své prvoplánové modely mnohdy kritiku, nedokáže se jich vzdát. Jejím posledním kouskem byly černé úzké šaty s krajkou po stranách, která nechala nahlédnout do zákoutí jejích ňader. To ale zdaleka nebylo všechno...

Herečka a modelka v těchto mini opouštěla ve středu studia televize ITV a opět si užívala pozornosti fotografů. Právě se vracela z natáčení soutěžního pořadu Celebrity Juice moderovaného Keithem Lemonem, kde vystupuje například vedle modelky Kelly Brook nebo zpěváka Petera Andre.

Paparazzi sličnou Helen pronásledovali až do auta s nadějí, že se jim podaří zachytit nějaký peprný úlovek. A tak se také stalo. Nyní už všichni vědí, že Flanagan s krajkou na šatech sladila i své kalhotky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám