Hlavní obsah
Článek

Ač se mohou zdát dokonalé, i známé tváře z televizních obrazovek si samy sebou nejsou vždy jisté. Čeho se bojí a proč?

Strach z kil navíc

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pro modelky obecně je asi největší obavou věk a váha. Simona Krainová (40) je krásná žena s dokonalou postavou. Coby modelce se stále úspěšnou kariérou však Simoně na její postavě velmi záleží. "Dnes už se musím mnohem víc hlídat a také na sobě pracovat víc, než jsem byla zvyklá. Také jsem ráda, že existují metody jako Kryolipolýza, která mi pomohla tam, kde cvičení nestíhalo," přiznala nám Simona své obavy. "Simona Krainová využila k odstranění přebytečných tukových zásob v oblasti bříška a boků Kryolipolýzu Coolsculpting patentovaným přístrojem Zeltiq. Ta má největší rozsah účinnosti a úbytek tukové tkáně mezi neinvazivními metodami vůbec. V Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě, ve všech těchto městech najednou provozuje tuto patentovanou technologii pouze naše klinka YES VISAGE. Mohu potvrdit, že ji u nás využilo mnoho celebrit," prozradil nám MUDr. Pavel Boček a dodal, že další velice oblíbenou metodou boje s problematickými oblastmi usazování tuku je mini-invazivní laserová liposukce SlimLipo.

Nepříjemné pocení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pocení dokáže mnohdy znepříjemnit život. Navíc lidé trpící nadměrným pocením bývají společensky znevýhodněni. Známé tváře jsou zase neustále pod drobnohledem fotografů a pocení je pro ně také velmi nepříjemné. "Doposud nejúčinnější metodou, jak se vyhnout nepříjemnému pocení, je aplikace botulotoxinu. Jeho vlivem potní žlázy omezují až takřka zastavují svou činnost," vysvětlil nám MUDr. Pavel Kobzík z kliniky YES VISAGE. Protože je herečka Alice Bendová (39) velmi vytížená, a to jak pracovně, tak jako matka dvou dětí, rozhodla se pocení pomocí této jednoduché metody na léto odstranit. „Je to absolutně super, nepotit se. Hned se mi lépe funguje. Jak neustále běhám kolem dětí, jsem v jednom kole a tohle mi zpříjemnilo život. Navíc nemusím používat nezdravé deodoranty,“ řekla Alice.

Když padají víčka

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Padající víčka, povislá kůže, tukové výhřezy a vaky pod očima jsou častým problémem, který se s přibývajícím věkem dotýká mnoha lidí a celebrity a známé tváře nevyjímaje. Na klinikách YES VISAGE využíváme s úspěchem nejmodernější techniku umožňující provést úpravu víček ambulantně a v mnohem kratším časovém intervalu pouze v místním znecitlivění s omezením viditelných jizev, což je důležité pro všechny, nejen celebrity z televizních obrazovek. Při precizně provedeném zákroku předcházíme pooperační bolestivosti, otokům či podlitinám a zároveň díky individuálnímu přístupu k léčbě klienta výrazně zkracujeme dobu hojení. Jako oční a okuloplastický chirurg se problematikou víček zabývám uceleně a veškeré korekce provádím s plným respektem k přirozené anatomii funkcí a fyziologii očních víček, oka a přídatných slzných orgánů,“ vysvětlil nám Prim. MUDr. Ladislav Nováček, který je specialistou na víčka na klinice YES VISAGE, kam právě celebrity docházejí.

Když vlasy nerostou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Je jen velmi málo dlouhovlásek v našem šoubyznysu, které by neměly občas vlasy delší a hustší, než jim příroda dopřála. A jak je to možné? Tím trikem je prodlužování a zhušťování vlasů pravými vlasy. Nejvíce o tom vědí v profesionálních salonech YES VIP v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě, které jsou největšími specialisty v ČR a SR a kde si celebrity podávají dveře. Zde si pro vlasy došly třeba právě Simona Krainová, Lucie Bílá, Ewa Farna, Halina Pawlowská. Za zmínku však stojí i výčet královen krásy, tedy českých Miss, které salony YES VIP prošly, například Eliška Bučková, Petra Faltýnová, Jitka Válková, Hanka Svobodová, Petra Minářová, Martina Dvořáková, Lilian Sarah Fischerová a další…

Od obavy ze stáří k řešení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zeptali jsme se, co trápí naše celebrity a na jejich populární omlazovací triky. "Ač to nepřiznávají, samozřejmě z těch drobnějších zákroků vede Botox k redukci vrásek od mračení a výplně, ať už vrásek, kontur nebo rtů. To dnes není ničím neobvyklým," svěřila se lékařka MUDr. Kavková, které pod rukama prošla nejedna celebrita. Jednou z nich je právě i topmodelka Simona Krainová (40). Alice Bendová (39) naopak zase vyzkoušela u paní doktorky úplnou novinku omlazení vlastní plazmou, která obsahuje tělu vlastní růstové faktory, pokožku tak regeneruje a nastartuje v ní procesy omlazení, kdy pokožka začne sama pracovat v 'režimu mladého těla'.

Facelift, ale bez operace!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

"Největší popularitu si nejen mezi celebritami získal YES Lifting, což je oživení a okamžité pozvednutí povadajícího obličeje vlivem stáří a gravitace. Vyhladí vrásky a navrátí zpět na své místo pevné linie a kontury obličeje. Vše je řešeno pouze vpichy speciální kanylou v znecitlivění. YES Lifting má okamžitý efekt a dlouhodobý až trvalý účinek. Lze provést na celém obličeji nebo jen jeho jednotlivých částech. Nahrazuje chirurgický zákrok, ale provádí se bez něj, proto je tak populární," vysvětlila nám MUDr. Kavková, přední lékařka estetické dermatologie a vedoucí lékařka klinik YES VISAGE v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě.

Další články

Načítám