Hlavní obsah
Článek

Modelka Zuzana Rosáková Jaddai (45) se vrací už tři měsíce po narození dcery Lili zpátky do pracovního procesu. Prozatím ale nejde o modelingová mola. Zuzka, což o ní neví každý, má totiž vedlejšák. Pracuje jako asistentka kouzelníka.

"Modelka a kouzelnice Zuzana Rosáková se vrací po porodu dcery zpátky do show Magická esa. Její nová role maminky jí evidentně svědčí a je snad ještě krásnější než před porodem. Zuzka účinkuje v divadle od premiéry v roce 2004 a nyní bude alternovat s Hanou Mašlíkovou (41). Zuzko, díky moc za všechny lidi z divadla, nic nemusíme přezkušovat a jedeme dál," raduje se její zaměstnavatel Pavel Kožíšek.

Ten se snažil místo Zuzany najít náhradu, ale nakonec to vzdal a rozhodl se na krásku počkat. Během měsíců jejího těhotenství a mateřské si vystačil s Hanou Mašlíkovou a Martinou Dvořákovou. "Není to náročná práce, jde vlastně jen o pár hodin hlavně o víkendech a myslím, že není problém to zvládnout. Na molo bych si ale zatím ještě netroufla. Postavu nemám podle svých představ," přiznala Zuzana.

Reklama

Další články

Načítám