Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Eliška Bučková (34) si přiznala před dvěma měsíci, že trpí poruchou příjmu potravy zvanou anorexie. Vyhledala odborníky, má výživového poradce, trenéra v posilovně a výsledky už se dostavují.

Eliška už přibrala čtyři kilogramy a jak sama říká, díky cvičení jsou to čtyři kila svalů. "Začala jsem cvičit šestkrát týdně dvě hodiny pod vedením trenéra a strašně mě baví sledovat, jak mi rostou svaly na rukou," prozradila Eliška. "Vy si ze mě budete dělat legraci, že mám pořád párátka, ale já ty změny vidím," usmívá se Eliška.

Když přiznala anorexii, bála se, že se od ní odvrátí klienti. To se nestalo. "Ani neubyli, ani nepřibyli. Klienti se pořád ozývají. Co mě ale velmi těší, je to, že mi píše strašně moc mladých slečen, které trpí anorexií. Ptají se mě na odborníky, radí se se mnou, svěřují se mi. To, že mi to řeknou, už je devadesát procent úspěchu, to je super," vysvětluje Eliška.

Její velkou oporou je její nový přítel Jakub Malina, bývalý partner modelky Gábiny Dvořákové. Ta nyní nově randí pro změnu s expřítelem Elišky Vaškem Noidem Bártou. Co na to Eliška říká?

"Přeji Vaškovi, aby byl šťastný. Je mi nepříjemné, že se v článcích objevuje moje i Kubovo jméno, každý se tomu směje, je to zvláštní. Ale pokud je spokojený a zamilovaný, tak mu to přeji. Pěkně se to prohodilo. Je to spíš takové komické," dodala Eliška.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám