Hlavní obsah
Článek

Moderátor Jiří Pomeje (†54) je větší, než kdy byl. Doba jeho diety, kdy jedl jen jablka, je dávno pryč. "Jím všechno, co moje těhotná Andrea, jen je toho třikrát víc," přiznal Jiří. "Přibral jsem už víc než ona a rozhodně to neskončilo. Jenže ona po porodu zhubne a já se budu s kily navíc trápit dál," obává se.

"Myslím, že je tady pořádná díra na trhu. Mělo by se prodávat oblečení nejen pro těhotné ženy, ale i pro jejich muže. Bavili jsme se o tom i s Bořkem Slezáčkem (56), který také přibral víc než jeho Žaneta v době, kdy byla těhotná. Ona měla nahoře patnáct kilo, on sedmnáct. A také chybí speciální pánské diety po těhotenství. Asi se do toho vrhnu," plánoval moderátor.

Ale i bez nového podnikání má prý práce dost. "S Pavlem Páskem připravujeme film, další nabídku na natáčení mám ze Slovenska. Do toho se mi vracejí dabingy a s přítelkyní ještě připravujeme velký folkový festival na Lochotíně, kde by měli hrát naposledy bratři Nedvědi," vyprávěl Pomeje. "A v září mi snad vyjde jeden velký projekt, o kterém ještě nemůžu mluvit," dodal.

Přiznal ovšem, že se mu stýská po VIP zprávách. "Měl jsem tu práci rád, chybí mi Pomíkovo okénko. Původně jsme řešili, že bych mohl na Primě dostat vlastní pořad. Ale po tom, co proběhlo po mém odchodu, se to rozhodně nestane. Ale vzpomínky na práci a některé lidi mám hezké," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám