Hlavní obsah
Článek

Když se Dominiky Mesarošové (38) zeptáte, na kterou část svého těla je nejvíc pyšná, bez mrknutí oka prozradí, že na svoje pozadí. A právě tím se pochlubila v tangách na focení booku pro Janu Kvardovou, zrzavou krásku, která vyhrála první ročník projektu Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři. Obě dívky špulily zadečky a chlubily se i svým poprsím. Podívejte se do naší fotogalerie!

„Jana na základě svého vítězství získala nafocení profesionálního booku pod vedením mého týmu od fotografa Patrika Pšeji, kterého jsem pro tu příležitost vybrala. Jana si focení užívala. Sice jsem na ní trochu nervozity viděla, ale u prvního focení je to normální. Aby ze sebe dostala trému, některé snímky jsme fotily i společně. Myslím, že výsledek bude skvělý,“ prozradila Super.cz Dominika.

„Nejlíp jsem se cítila ve svém černém outfitu. Byla jsem moc spokojená s vlasy – Tomáš Arsov je umělec. I líčení bylo krásné. Nikdy mě nikdo jiný než já sama nelíčil a Hanka se mnou měla trpělivost, i když mi slzely oči. Asi nejvíc trpělivý byl ale fotograf Patrik. Byla jsem nervózní a pořádně jsem nevěděla, jak pózovat. Měla jsem zkrátka štěstí, že pro svoje první focení jsem měla k dispozici tak skvělý tým, kterému musím moc poděkovat,“ říká Kvardová.

Už v červnu vyráží Dominika s modelkami na druhé pokračování projektu, již nyní se ale mohou zájemkyně hlásit do třetího pokračování, při kterém se u moře pod vedením profíků naučí vše, co je ve světě modelingu třeba umět.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám