Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Eva Decastelo (45) se předvedla v pořádně sexy šatech. Takhle krátkou minisukni jsme na ní dlouho neviděli. Od té doby, co po porodu dcery Zuzanky zázračně shodila kila a je štíhlá jako nikdy předtím, je Eva stále odvážnější. A proč také ne? V pohodě si může mini dovolit. A klidně ještě kratší.

Eva předvedla, že pomerančová kůže se jí zřejmě vyhýbá obloukem. Po celulitidě ani známky. "Nepiju kávu, snažím se jíst minimum sladkého a nejlepším receptem jsou studené masáže a chůze do schodů a dolů. To se dá dělat kdekoli, kdykoli a zadarmo," řekla Super.cz Decastelo.

V krátkých šatech jí to neuvěřitelně seklo, sama se ale dobře necítila. "Neustále jsem si šaty stahovala dolů. Byla jsem nervózní. Navíc jsem měla hodně vysoké podpatky, tak jsem byla ráda, že jsem měla s sebou manžela. Na kočičích hlavách v centru Prahy bych se bez jeho pomoci asi zabila," dodala s úsměvem Eva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám