Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na začátku března měla Andrea Verešová (43) nepříjemný úraz na lyžích. Po pádu se jí na zledovatělém sněhu nevypnula jedna lyže a skončila s přetrhanými vazy a natrženými šlachami.

Modelka měla minimálně tři měsíce chodit o francouzských holích, kvůli ředění krve si musela píchat heparinové injekce do břicha. Kvůli jejímu zranění si rodina musela odříct i dubnovou dovolenou ve Spojených arabských emirátech. Tohle všechno vyprávěla Andrea Super.cz ještě před měsícem. Včetně toho, že si bude na milované lyže muset brát až do konce života ortézu.

Její tělo má ale zřejmě neuvěřitelné samoléčící schopnosti. Jak si jinak vysvětlit, že už tento týden Andrea nejenže vyrazila na večírek, ale dokonce si obula i vysoké podpatky. Chvílemi se sice musela opírat o kamarádku a v tváři jí byl vidět záblesk bolesti, ale co by pro parádu neudělala.

Lékaři by ji ovšem rozhodně nepochválili, i když si střevíčky na podpatku obula jen na hodinku. Své o tom ví třeba Bára Basiková (61), která se po úrazu kotníku musela vysokých podpatků naprosto vzdát, neboť po chození v nich trpí bolestmi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám