Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poté, co napsal duet pro sebe a Moniku Absolonovou k letošnímu ročníku pochodu proti rakovině prsu, vzal zpěvák David Deyl prevenci tohoto onemocnění i do vlastních rukou. A dělá to velmi rád.

"Prevence je velmi důležitá, proto bych chtěl apelovat na pány, aby při každém milování partnerce pořádně prohmatali prsa," vzkazuje prostřednictvím Super.cz zpěvák. Sám se toho drží a nikdy tuto část milostné předehry nevynechá.

"Nemám časový limit, záleží na velikosti ňader, ale rozhodně jsem pečlivý, a kdybych nahmatal něco, co by se mi nezdálo, partnerce bych to sdělil. Nejsem gynekolog, ale myslím, že v prstech cit mám," dodal.

Prozradil nám také, že ho tato činnost baví, neboť je typický horňák. "Velikost podprsenky sice nepoznám, ale řekl bych, že ideální jsou asi trojky. A rád je vidím v jednodušší bílé podprsence. Krajky mít může, ale ať není přezdobená," vědí teď jeho fanynky víc.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám