Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Reportérka primáckého TopStaru a exmanželka muzikanta Petra Jandy Martina Jandová se před čtrnácti dny rozešla s přítelem, muzikantem Danem Dobiášem. Pár spolu chodil skoro dva roky a dokonce plánovali i společného potomka. Martina však najednou ze dne na den vztah ukončila. A to i přesto, že Dana stále miluje. Mluví se o opakované nevěře.

"Zatím se bráním o tom mluvit. Před dvěma týdny jsem se odstěhovala z Plzně od přítele. Stále to bolí, myslím, že oba. Musím říct, že Dan vynakládá takové úsilí, abychom se k sobě vrátili, že už říkám nikdy neříkej nikdy," řekla Super.cz Martina.

"Rozchod vzešel z mé strany. Důvod bych si zatím nechala pro sebe. Žádný paralelní vztah se nekonal. Až tak to nebylo. Jsem ve znamení Býka. My Býci držíme a držíme, až to najednou rupne a pálíme mosty," vysvětluje Jandová.

"S Danem jsme měli nadstandardní vztah, fungovalo úplně všechno, láska tam je pořád a o to ten rozchod je těžší. Uvidíme. Život jde dál," dodala reportérka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám