Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

V Alza.cz dělají jarní úklid skladů! Díky tomu máte jedinečnou možnost nakoupit skoro tisíc produktů se slevou až 70% - ale spěchejte, protože množství výprodejového zboží je značně omezené. Slevy platí jenom do vyprodání zásob!

Skoro tisíc produktů ve výprodeji

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Alza.cz nabízí ve slevě skoro tisíc produktů – od počítačů přes elektroniku a bílé zboží až po software, kosmetiku a hračky. „Jsou to sice skvělé věci, ale musí pryč,“ potvrzuje Karel Drda ze společnosti Alza.cz. „Potřebujeme ve skladu místo na nové letní produkty. Takže nabízíme opravdu skvělé slevy, třeba vestavnou myčku Baumatic BDI 633 nabízíme se slevou 49%. Stylové tašky na notebooky Canyon dáme se slevou až 70%. Na výkonný ultrabook Dell Inspiron 15z dáme slevu 18%. A tak dále a tak dále.“

Výbavička do práce i do přírody

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ve výprodeji najdete skvělé věci jak pro práci, tak pro zábavu. Se 17% slevou můžete nakoupit spolehlivé počítače HP Pavilion Elite do kanceláře, výhodně můžete nakoupit i mikroservery nebo diskové stanice. Desetiprocentní slevu můžete mít i na supervýkonné notebooky Samsung 900X, které vám dovolí plnohodnotně pracovat třeba na zahradě. Skvělé slevy jsou i na čtečky elektronických knih, tablety a mobilní telefony: Například chytrý telefon Samsung Galaxy Ace můžete mít se slevou 32%!

Chcete slevu? Neváhejte!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jarní výprodej začal 15.4. a nabízí opravdu unikátní příležitost k úsporám. Pokud jste zatím váhali s nákupem nové myčky, pračky a nebo třeba jenom nějakého doplňku pro váš telefon, máte úžasnou příležitost. Nezapomínejte však, že to je výprodej – jakmile se zlevněné zboží prodá, už prostě nebude. A nepochybujte, že ty nejlepší nabídky zmizí jako první! Takže na nic nečekejte, podívejte se na stránky Alza.cz a prohlédněte si kompletní nabídku výprodejového zboží, dokud ho ještě mají!

Další články

Načítám