Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Koncem minulého týdne žily Spojené státy oblíbeným svátkem symbolizovaným vydlabanými dýněmi, a tak se pořádala jedna tematická párty za druhou. Snad žádná z celebrit si nenechala ujít příležitost převtělit se na chvíli do někoho jiného a užívat si zábavy. Avšak kam jinam by opravdu stálo za to se podívat než na Playboy Halloween párty do Los Angeles?

Nikoho určitě nepřekvapí, že na akci se to hemžilo samými krásnými ženami a jejich kostýmy obvykle zakrývaly jen to nejnutnější. Spíš by se dalo říct, že párty připomínala každoroční přehlídku spodního prádla Victoria’s Secret v podání jejich slavných modelek - andílků. Některé z vnadných krásek totiž nebyly příliš originální a vyšly si převlečené za sexy andílka jen v prádle a s křídly na zádech. Dalším stačil korzet, kalhotky a punčochy. Přestože zúčastněným dámám poněkud chyběla fantazie, pánové by se jistě nezlobili, kdyby na tuto událost dostali pozvánku...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám