Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Baviče, nebo jak se on sám nazývá entertainera, Vladimíra Hrona jsme už neviděli hodně dlouho. Zmizel z obrazovek televizí, i když ne dobrovolně, a nás zajímalo, jak se mu teď žije. Víme totiž, že je čerstvý ženáč a má o sedmnáct let mladší manželku.

"Jsme pořád v líbánkách, je to krásné," rozplýval se Hron, který si v rodinném životě vůbec na nic nestěžuje. S druhou manželkou dokonce dobře vycházejí i jeho děti z předchozího svazku. "Synovi je osmnáct, studuje v Praze a bydlí u nás. Dvanáctiletá dcera je mi vzácnější, vídám ji jen o víkendech, což mě mrzí," přiznal Vladimír Hron.

Nezříká se ani toho, že by si pořídil další potomky. "Je mi sedmačtyřicet, to bych ještě mohl zvládnout. Snad to nedopadne tak, že žena bude leštit moji urnu, jak mi slíbila, a o děti se bude muset starat sama," řekl se smíchem.

Hron si nestěžuje ani na práci. "Pořád jezdím se svým programem. Není to už čtyřicet vystoupení do měsíce jako před lety, ale stačí i dvacet nebo teď v dubnu asi dvanáct. Teď mne třeba mohou vidět ti, kdo se vypraví na Grilmánii, kterou pořádá Asociace kuchařů a cukrářů v obchodních centrech, mám tam dvě půlhodinovky, kdy zpívám, mluvím a vůbec se snažím zabavit lidi," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám