Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (38) se vrátila ze čtrnáctidenní dovolené na Maledivách opálená, jako by strávila celou dobu na grilu. A sama také přiznala, že první tak dlouhá dovolená se synem Kryšpínem a přítelem Jakubem Prachařem (40) byla opravdová zkouška ohněm. "Ale ustáli jsme to," svěřila Super.cz.

"Vzhledem k tomu, že ten ostrov byl pět set metrů dlouhý a dvě stě metrů široký, prokázalo to, že spolu vydržíme asi všude. Ani jednou jsme se nepohádali, žádná ponorka nebyla. Kuba si skvěle rozumí s Kryšpínem, i když od něj dostal poprvé na zadek. To jsem ale přešla, je to věc mezi klukama," míní modelka.

Jediný konflikt mohl nastat, když si Jakub odmítl nechat namazat záda. "Dvakrát jsem mu řekla, že se takhle spálí a dvakrát se spálil," krčila rameny Agáta, která sama na začátku dovolené začínala na faktoru padesát a končila na osmičce. "Stejně se za týden asi sloupu,“ domnívá se ale.

A jak na dovolené trávili dny? "Ráno jsme vstali, šli na snídani, to ještě Jakub spal. Pak jsme šli na pláž, pak zase spal Kryšpín. A po večeři jsme šli zase spát," popsala, ale my jí to nechtěli věřit, protože je známá tím, že jí stačí čtyři hodiny spánku denně.

"No, tak ne. Já jsem si četla a taky jsem byla víc na pláži než oni. Taky jsem takhle pořádně opálená," uzavřela Agáta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám