Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Gabriela Partyšová (45) vyvrací dohady o tom, že když začíná v rozhlasové show s Jaro Slávikem (49), znamená to její odchod z televizní obrazovky. "V rádiu jsem začínala, a když Jaro vymyslel tenhle projekt a poté, co byl schválen pilotní pořad, ráda se k němu budu vracet," řekla Super.cz.

"To, že bych odcházela z televize, to ale neznamená. To by mě tam odsud musel někdo vyštípávat, ale nic takového se neděje," tvrdí moderátorka s tím, že se moderování v rádiu těší už proto, že je náročnější než to televizní nebo večírkové.

"V rádiu musíte být sama za sebe, musíte mít příjemný hlas, dobře reagovat. Na rozdíl od televize nebo párty si nemůžete pomáhat vizuálnem. Ale zase můžu do práce přijít v teplákách a mikině," smála se.

Zajímalo nás i to, jak je to na Primě s onou ženskou mafií, o níž se často píše. Gábina prý o ní nic neví. Proč se ale na obrazovce při vysílání pořadů TopStar a VIP zprávy objevují jen samé ženy. Co mají v televizi proti mužům? "Myslím, že to jsou formáty, pro které se dramaturgicky hodí ženy víc. Nechci narážet na Jiřího Pomeje (†54), ale myslím, že ty tři holky, které teď dělají Vipky, jsou pro pořad ideální," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám