Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už v půl desáté čeká zpěvačku Daru Rolins (51) soud, jenž má určit, jak se rozdělí opatrovnictví o dítě mezi ní a jejího expartnera Matěje Homolu. Ale je vidět, že se zpěvačka ničeho nebojí. Místo toho, aby si doma nervozitou okusovala nehty, vyrazila s milencem Rytmusem za kulturou.

Daru jsme potkali na představení Red Bull Flying Bach, kde tanečníci ztvárňují pohyby hudbu Johana Sebastiana Bacha, v Hudebním divadle v Karlíně. A vůbec nevypadala nervózně. Je vidět, že věří, že dohoda, kterou uzavřeli právníci, a Matěj Homola svolil, že mu postačí vídat se s dcerou Laurou dva dny v týdnu a měsíc o prázdninách, je pro ni uspokojivá.

Také kdyby ne, asi by seděla u postýlky a žmoulala Lauřinu ručku se strachem z verdiktu. Takhle ale vše snad dopadne už za pár hodin podle jejího přání. Velmi totiž bojovala o to, aby její bývalý partner nezískal dceru do střídavé péče.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám