Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka z nekonečného seriálu Ulice Patricie Solaříková přišla s nápadem vytvořit charitativní kalendář, jehož výtěžek z prodeje bude věnovaný na podporu psích útulků.

Do dobročinného projektu se zapojilo celkem čtyřiadvacet osobností televize Nova. Sehnat pejsky pro tak početnou skupinu ale nebylo pro produkci jednoduché. Nakonec ochotně vypomohl psí depozit Dogpoint pro opuštěné a týrané psy. Tam pak vyhlásili psí mobilizaci a požadovaný počet čtyřnohých modelů na focení rádi zajistili.

Focení kalendáře se s nadšením zúčastnila Sandra Nováková (42). Herečku během pátečního focení naprosto okouzlila štěněcí slečna Bambi, která je kříženec všech kříženců. „Hned jsem začala přemýšlet, že bych si pořídila malého pejska," nechala se slyšet Sandra, která se snoubencem Janem Nejedlým s touto myšlenkou koketuje už dva roky. „Zavolala jsem Honzovi, poslala mu fotku, ten ani neváhal. A kdyby k adopci nebylo nutné papírování, nejraději bych si ji hned odvezla,“ řekla Sandra.

Herečka si svého mazlíčka jela vyzvednout už v neděli, kdy měla první den volna. „První cesta vedla do obchodu s psími potřebami, koupili jsme vodítko, pelíšek, obleček i hračky a s přítelem pak co nejrychleji vyrazili vyzvednout Bambi z jejího dočasného depozitu. „Podepsala jsem darovací smlouvu, kde jsem byla seznámena například s tím, že je fenka očipovaná a musím alespoň jednou do roka zaslat fotky, jak se jí daří," vysvětluje herečka.

Nováková dostala také očkovací průkaz pejska, kde do nevyplněné kolonky zapsala jméno Bambi. „Její původní jméno jsme sice mohli změnit, ale mně se líbilo. Takže Bambi neboli Bambule má u nás nový domov.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám