Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdeže loňské sněhy jsou. Zavzpomínejte si s námi na hodně ulítlé silvestrovské vystoupení zpěvaček Ivety Bartošové (†48) a Ilony Csákové (53) z doby, kdy obě dámy ještě bodovaly v anketách popularity. Popové divy to před dlouhými třinácti lety roztočily na obrazovkách České televize v písničce Dvě žlutá kuřátka, kterou známe z repertoáru Hany Zagorové a Heleny Vondráčkové.

A nutno podotknout, že se bylo opravdu na co koukat. Csáková s Bartošovou se stylizovaly do rolí kuřátek s takovou vehemencí, až jim bylo jeviště malé. Divoce rozhazovaly rukama (tedy křidélky), poskakovaly po pódiu spíše jako dvě rozverné slepice, divoce kopaly nohama a vytvářely krkolomné taneční kreace, které měly zapadnout do textu ulítlého songu.

Temperamentem hýřící Csáková dokonce dohopsala až k překvapenému moderátorovi Marku Ebenovi, kterému si sedla na klín.

A co teprve ty úžasné kostýmy! Namísto žlutého kuřecího outfitu se Csáková ohákla do přiléhavých růžových elasťáčků a modrého sexy trikotu, který odhaloval její roztomilé bříško a dal vyniknout jejím nepopiratelným přednostem. Pozadu nezůstala ani Iveta Bartošová, které tehdy bylo třiatřicet let a na jevišti řádila jako černá ruka. V modrofialovém outfitu byla doslova k nezastavení.

Rozporuplné byly i komentáře posluchačů. „Csáková je prostě sexbomba odjakživa,“ chválil zpěvačku na Youtube jeden z fanoušků. Další pak povedené duo pořádně zchladil. „To jsou nějaký transky, ne?“

Uvidíme, zda nám něco podobného předvede Iveta také v pražské Lucerně, kde plánuje svůj velký návrat na scénu. Klidně by mohla pozvat i kolegyni Csákovou, která si momentálně naplno užívá mateřských radostí a starostí s nedávno narozeným synem Dominikem a do práce se zrovna nehrne. Takový duet po třinácti letech by publikum jistě ocenilo.

Reklama

Další články

Načítám