Hlavní obsah
Článek

Český slavík Tomáš Klus (37) je v šoku a doslova zuří. Že mu sláva přináší i nemalé problémy, si prožívá právě nyní. Podvodník totiž pustil do oběhu falešné V.I.P. vstupenky na jeho koncert ve Strakonicích. Ty za 990 korun obsahují koncert a také následný raut se zpěvákem.

Zpěvák, produkce i jeho management jsou v šoku. Koncert je beznadějně vyprodán a celou situaci momentálně řeší policie. Raut neexistuje a klasické vstupenky se prodávaly za 490 korun a byly prodané za jediný den. "Už k nám volali lidi a ptali se, jak bude raut s Tomášem probíhat. Nic takového se nekoná," řekla Blesku ředitelka Městského kulturního střediska ve Strakonicích Eva Dresslerová.

"Kolik lístků bylo prodáno, se ukáže až na místě. Bohužel asi budou lidé běsnit, až se za tisícovku nedostanou dovnitř. Už jsem upozornila na podvodný prodej strážníky, kteří budou u vstupu. Zřejmě se objeví i policie," dodala Dresslerová.

A co na to Tomáš Klus a jeho tým? "Na sociální síti varujeme před podvodem, s nímž nemáme nic společného. Překvapeni jsme všichni včetně Tomáše. Je to jen otázka času, kdy se na podvodníka přijde," uzavřela manažerka Kluse Barbara Falgeová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám