Hlavní obsah
Článek

Iveta Bartošová (†48) si poslední roky prochází peklem. Závislost na alkoholu, prášcích, nehody, nemoci nebo muži, kteří ji ovládají. To všechno provází slavnou zpěvačku. Jak je možné, že má Iveta tolik problémů najednou? Známá kartářka má jasno, Iveta je prokletá.

„Podle data jejího narození jí byl předurčen úspěch, ale zároveň karmické tresty. I ty dvě šestky v roce narození značí, že bude pod vlivem ďábla. Což má za následek její závislost, věčné úrazy, nemoce, deprese i nehody,“ prozradila kartářka Jana Anie Vorlíčková.

„Bartošová je už od mládí loutka, masochistka, člověk, který se nechá lehce zmanipulovat a nese si s sebou karmickou zátěž, což je v jejím případě i kletba, která je její součástí,“ řekla Blesku Anie. „Ta je na ni uvalena od doby, kdy jí zemřel partner, v jejím případě Petr Sepéši. Od té doby to s ní jde z kopce,“ dodala kartářka, která tvrdí, že Ivetě už nepomohou léčebny, psychiatři ani jiní lékaři. Kletba je tak silná, že zpěvačka musí vyhledat opravdu dobrou čarodějnici či šamana. Ti jediní jí prý dokážou vyčistit biopole a sundat kletbu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám