Hlavní obsah
Článek

Sagvan Tofi (59) a Michal David (63) zakopali válečnou sekeru a nechali se nafotit pro dobrou věc. V ateliéru Jakuba Ludvíka společně zapózovali pro fotografii, která by se měla na podzim dražit pro charitativní účely na výročním 400. představení muzikálu Děti ráje.

K focení ale málem nedošlo. Když Jakub Ludvík dorazil do svého ateliéru, zjistil, že někdo poškodil zámek. Vypadalo to, že se focení bude muset odložit. Nakonec Jakub navštívil blízké železářství a s pomocí Michala Davida se mu podařilo do ateliéru dostat. A focení mohlo začít.

Se Sagvanem se fotily společně také hvězdy Dětí ráje Míša Nosková (41) a Petra Doležalová. A Sagvan se jako vždy předvedl. Během focení se nemohl vynadívat do výstřihu Noskové. "Nevím, co ho tam přesně zaujalo. Protože jsem hodně zhubla, mám nyní prsa jedničky a pod šaty jsem v podprsence měla dvě vycpávky. Tak možná zkoumal, jak je možné, že mám bujné vnady," řekla Super.cz se smíchem Míša.

Muzikál Děti ráje je tak úspěšný, že produkce bude přidávat další představení. Původně se mělo hrát do května a už teď je jasné, že se bude končit až před letními prázdninami. Hned po nich se Děti ráje zase vrátí.

Reklama

Další články

Načítám