Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Většinou se stává, že herečku Andreu Kerestešovou (39) pozoruje v divadelním hledišti nebo na televizní obrazovce její přítel Mikoláš Růžička. Teď si dvojice vyměnila role.

Pohledný hudebník si vyzkoušel úlohu modela v rámci devátého ročníku autorských přehlídek módního projektu Shooting Fashion Stars a herečka a modelka zasedla v první řadě mezi známé osobnosti.

Celá věc dávala větší logiku, než se na první pohled zdá. Jednak by pohledný hudebník působící s Jiřím Burianem v seskupení Ghostmother mohl klidně strčit do kapsy leckterého profesionálního modela, zároveň chtěl Mikoláš podpořit tvorbu svého bratra Štěpána Růžičky. Návrhář společně s kolegyní Mirkou Horkou v rámci této módní show představil pánskou kolekci s názvem „Žít tebou".

„Mikoláš nebyl vůbec nervózní. Byla jsem překvapená, jak to pohodově zvládá," popisovala Andrea pocity svého přítele před akcí. Přestože přehlídka dopadla nad očekávání dobře, Mikoláš se těší na koncerty a svět modelingu raději přenechá jiným.

Reklama

Další články

Načítám