Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Je největší čas se připravit na léto. Každý den v létě řešíte nepříjemné pocení? Nechce se vám každý den holit? Pro vás máme velice příjemné řešení! Využijte procesy k odstranění pocení a trvalou depilaci! Odstranění pocení pomocí botulotoxinu je snadnou a bezbolestnou záležitostí. Depilace pulsním světlem je vysoce účinný a zcela bezbolestný způsob postupného trvalého odstranění nežádoucího ochlupení.

Kontrola nad vytíženým organismem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Cítíte se přetížení? Vaše tělo dostává opravdu zabrat? Nebo chcete jen žít život v nejvyšší kvalitě co nejdéle? Právě pro vás je tu komplexní screening. Jedinečné vyšetření, které pomáhá diagnostikovat přítomné onemocnění.

Nová ňadra do léta

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete v létě oslnit svým poprsím? Pro vás je tu akční balíček, který k operaci ňader obsahuje zdarma vstupní a přednostní konzultaci, genetickou prevenci proti trombóze, nadstandardní pokoj a lékový set pro redukci jizev. Neváhejte a stihnete to do plavek!

Bílý úsměv bez kazů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dovolená u moře, spousta fotek plných úsměvů! Jak docílit krásného bělostného úsměvu bez kazů? Nově stomatologům u nás na klinice GHC Praha pomáhá exkluzivní 3D CT rentgen, vyhovíme nejrůznějším požadavkům. Jsme tu pro vás a kdykoliv vám s těmito problémy pomůžeme!

Krása a péče

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zima byla pro naše vlasy a tělo náročná, a proto i jim musíme dopřát pořádnou a kvalitní regeneraci. Profesionální kadeřníci ze Salonu GHC Praha se vám o to postarají regenerační žehličkou Steampod od L´Oréal. O každý kousek vašeho těla se postarají v oddělení fyzioterapie, kde si užijete slast při každé proceduře.

Další články

Načítám