Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Slavná britská herečka Emma Watson (23), která se proslavila zejména svou rolí ve filmech o čarodějnickém učni Harry Potterovi, se snaží zbavit své nálepky přechytralé studentky školy čar a kouzel v Bradavicích stůj co stůj.

Emma, která svůj herecký talent dokazuje v mnoha nových filmech, se naposledy objevila ve snímku s názvem Bling Ring. Z něho pocházejí snímky, kde v krátkých džínových šortkách tančí u tyče.

Děj výše zmíněného filmu se odehrává kolem skupiny The Bling Ring, někdy taky nazývané “Hollywood Hills Burglar Bunch”. Tato skupina teenagerů, která skutečně existovala, byla posedlá módou a životem v přepychu a vykrádala domy hollywoodských hvězd. Svým chováním způsobila škodu v rozsahu tří miliónů dolarů.

Skupinka si vyhledala adresy slavných osobností a podle jejich časového harmonogramu na jejich osobních stránkách zjistila, kdy nebudou doma. Okradla takto například hvězdy, jako jsou Paris Hilton, Megan Fox nebo Lindsay Lohan.

Emma ve filmu ztvárňuje hlavní roli - své divoké já - a během několika scén se objeví jen v podprsence a odhalí i falešná tetování.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám