Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

SuperStar plná filmových melodií byla zatím nejlepším kolem poslední devítky finalistů. I Tereza Mandzáková, u které kritikou porota většinou nešetří, tentokrát uspěla a porota pěla chválu. Nejvíce pochval si ale tradičně poslechli Veronika Stýblová a Jaroslav Smejkal.

Naopak u poroty překvapivě neuspěl fešák soutěže Štefan Pčelár a opět Virgínia Buberníková, která už před finále počítala se svým vyhazovem. Tento týden si do Bratislavy, kde se konala párty SuperStar, odvezla spoustu osobních věcí z pražské vily, kde s finalisty bydlí.

Ondřej Soukup za nejlepší výkon filmového kola označil Martina Šafaříka a nejhorší pro něj byla Virgínia Buberníková a Štefan Pčelár, který si podle něj naložil "příliš těžkou kládu". Podle Ewy Farne byla nejlepší Veronika Štýblová a nejhorší stejně jako minulé rockové kolo Virgínia. Pavol Habera by popravil také Virgínii, nejlepší pro něj byla Veronika Stýblová.

Porota se shodla s televizními diváky a SuperStar opustila rajcovní černovláska Virgínia, která pohořela s písní z filmu Trainspotting.

"Cítila jsem, že je tady na mě až moc dobrých zpěváků a je to správné, že jsem vypadla. Cítila jsem, že bych tady už neměla být. Nejvíc mi bude chybět Veronika Stýblová," řekla Virgínia po svém vyřazení.

Reklama

Další články

Načítám