Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedinou z finalistek letošní SuperStar, kterou fanoušci obdivují až tak, že jí posílají svoje obnažené fotografie, je zrzka Sabina Křováková.

"Možná je to opravdu tím, že se říká, že jsou zrzky ohnivé, takže si za ten šok, když jsem otevřela mail a viděla tam fotku nahatého kluka, můžu sama," smála Sabina.

"Zrovna jsme seděli ve společenské místnosti a najednou se mi to objevilo v mailu. Byla jsem z toho docela vyděšená a hned jsem fotku ukazovala Gie. Ostatní se seběhli a měli z toho legraci. Že prý mám tomu klukovi odepsat a jít s ním na rande," vyprávěla stále se smíchem jednadvacetiletá zpěvačka a její smích stojí skutečně za to, abyste si minimálně jednou pustili naše video a v případě, že vás zrovna nepobolívá hlava, si dali hlasitost na maximum.

"Nikdo jiný z vily zatím žádnou takovou fotku nedostal, tak mi možná závidí, že mám i takové fanoušky, kteří jsou ochotní se kvůli mně svléknout. I když ten pohled jsem si moc neužila. Hned jsem si zakryla oči a zrudla tak, že jsem měla tváře ještě červenější než vlasy," uzavřela Sabina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám