Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Výrazná brunetka Virginia Buberníková je klasická kráska s dokonalou tváří, bujným dekoltem a rty, které by mohly konkurovat Angelině Jolie. "To mi ještě nikdo neřekl. A myslím, že Angelina má ještě větší rty než já," červenala se Gia.

Přiznává ale, že má na svůj půvab velký ohlas od fanoušků, kteří ji zvou na rande. "Nebudu říkat, že je to nepříjemné, ale krása není všechno," soudí mladá zpěvačka, o jejíž sexuální orientaci média spekulovala.

Lesbičky, k jejichž řadám byla přifařena, ale mají smůlu. "Jsem stoprocentně na chlapy. Je zbytečné, aby se mi lesbičky ozývaly," striktně odmítla spekulace, že by byla na holky nebo na obojí Buberníková.

Zato pánové mají šanci. "Přítele už delší dobu nemám," prozradila totiž. A jaký typ by se jí líbil? "Nemám žádné zvláštní požadavky. Musí mít charisma a vědět, co chce. A důležité jsou jeho oči, protože pro mne jsou opravdu oknem do duše," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám