Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Karolína Kurková (27) na sebe opět upozornila na filmovém festivalu ve francouzském Cannes. Tentokrát se objevila v černých dlouhých šatech s důmyslnými průstřihy na levém boku. Modelka si pod ně nemohla vzít ani spodní prádlo. Róba s neobvyklým střihem měla ještě vysoký rozparek, který upozornil na Karolíniny předlouhé nohy.

Karolína, která patřila do nedávna mezi nejlépe placené modelky světa, se po porodu syna Tobina Jacka opět vrátila do formy. Na sebe si může dovolit vzít téměř cokoli. Pokaždé totiž stejně bude za hvězdu. Charismatická kráska už na letošním festivalu nadchla modrou třpytivou róbou, kterou zvolila na slavnostní zahájení před týdnem. S natočenými vlasy vypadala jako Marilyn Monroe. Tentokrát však byla opět úplně jiná. Stažené rovné vlasy do hladkého culíku nechaly vyniknout její dokonalé tváři.

Kurková si na festivalu odběhla dokonce i na přehlídkové molo, když se jako modelka zúčastnila charitativní módní show pořádané Naomi Campbell.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám