Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finalista SuperStar Adam Kukačka, kterého si národ zamiloval, má ve skutečnosti několik důvodů k trápení. Tím největším, o kterém dosud nemluvil, je finanční situace jeho rodiny.

Protože žije jen s mámou a malým bráškou, musí otáčet každou korunu. Jejich finanční situace je natolik vážná, že se šetří i na jídle. "Adam jí nejčastěji rohlíky, protože jsou za nejnižší cenu," prozradil zdroj z Adamova okolí.

Na život, kterým se musí s rodinou těžce protloukat, si ale nestěžuje. Dává si pozor, aby příliš informací z rodinného života neprozradil. Občas se ale přece jen svěří a rozhodně nemyslí na sebe.

Například na otázku, co by udělal s výhrou 2,5 miliónů korun, odpověděl: "Je to pěkná částka, která by vyřešila hodně problémů. Nejprve bych zajistil pořádně rodinu, opravil bych náš byt, prodal ho, koupil pěkné bydlení pro nás, hlavně pro mého malého brášku, kterého mám nejraději. Chci, aby měl pěkný život. Dále bych si koupil pěkné oblečení, které by mi padlo. Člověk chce dobře vypadat, ne nosit pořád pár stejných hadrů jako já doteď. To by mi udělalo radost, že bych mohl střídat několik druhů oblečení. Také bych si koupil novou kytaru, na kterou bych se pořádně naučil hrát," vyjmenoval svá největší přání favorit soutěže.

Jestli se Adam o krok přiblíží k pohádkové výhře, to bude jasné už v neděli večer, kdy je na programu čtvrtý finálový přenos.

Reklama

Další články

Načítám