Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V módním světě už ve svých sedmnácti letech není žádným nováčkem. Kendall Jenner, z matčiny strany sestra Kim Kardashian (43), má všechny předpoklady k tomu, aby udělala díru do světa. A pomáhat si slavnou rodinou rozhodně nemusí. Její poslední set snímků od fotografa Russella Jamese s názvem Nomad Two Worlds vystavovaný v umělecké galerii Guye Hepnera v Los Angeles je toho důkazem.

Otevření výstavy se ve čtvrtek účastnila i samotná Kendall. Její symetrická tvář a půvab přitom braly dech nejen na černobílých fotografiích, ale i v reálu.

Podpořit svou dceru přišla také její matka Kris Jenner, jež se dmula pýchou. Kendall s Kim Kardashian na první pohled pojí podoba v obličeji, tělesné proporce však mají obě zcela odlišné.

Zatímco Kim neměří ani 160 centimetrů, o patnáct let mladší Kendall dorostla do pro modelky ideálních 178 centimetrů. Tuto výšku obvykle ještě podpoří lodičkami s vysokými jehlovými podpatky, v tomto případě od Christiana Louboutina, čímž se stává skutečně nepřehlédnutelná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám