Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Sandra Nováková (42) už dva měsíce randí s pohledným o pět let mladším režisérem Vojtěchem Moravcem. Krátce předtím se rozešla s producentem Honzou Nejedlým, se kterým žila pět let a plánovali svatbu.

A vypadá neskutečně spokojeně. Září, neustále se směje, a i když slovně vztah potvrdit zatím nechce, oči říkají vše. "Jsem šťastná. Moc. Zda kvůli Vojtovi neřeknu. Jsem prostě šťastná, a tak bych to shrnula. Já o soukromí nikdy nemluvila a nechci to ani nyní," vysvětlila Super.cz Sandra.

Prozradila alespoň, že si pořídila nový byt na pražské Harfě a před čtyřmi dny se konečně nastěhovala. "Rekonstruovala jsem ho dva měsíce a jsem nadšená," prozradila Sandra na představení známé italské kosmetiky. Říká se, že je důležitá první noc a první sen v novém bytě. Jak to bylo u půvabné herečky? "První den jsme si udělali takový malý večírek s bráchou, usínala jsem unavená a ovíněná, takže si sen vůbec nepamatuji. Probudila jsem se tam ale se strašně dobrým pocitem. Je mi tam skvěle," dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám