Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Gábina Dvořáková je údajně novou láskou Vaška Noida Bárty. Vtipné na tom je to, že Vašek se nedávno rozešel s Eliškou Bučkovou, která pro změnu začala randit s expřítelem Gábiny, miliardářským synkem Jakubem Malinou.

Jak to je mezi Gábinou a Noidem? Jasné je, že byli na rande a došlo na pořádnou líbačku. Co na to modelka říká? "Určitě se nejedná o nějaký vztah. Jen jsme si jednou vyšli. Rozuměli jsme si, povídali jsme si, a to hned neznamená, že spolu chodíme a plánujeme budoucnost," vysvětlila Super.cz Gábina na představení luxusní italské kosmetiky a vzápětí přiznala divokou líbačku se sexy Noidem.

"Oba jsme štíři, jsme hrozně energičtí. A nějak to mezi námi zajiskřilo. Trošku jsme se připili a dali jsme si pusu. Trošku se to zvrtlo. Beru to tak, že jsme oba dva svobodní lidé, nikomu neubližujeme, není to nic špatného," přiznala Gábina. I když nejde ještě o vážný vztah, Vaška si jako partnera představit umí. "Je to chlap, takže se mi líbí," uzavřela modelka.

Reklama

Další články

Načítám