Hlavní obsah
Článek

Slovenský herec Maroš Kramár se navzdory svým téměř čtyřiapadesáti letům, které koncem dubna oslaví, udržuje v záviděníhodné kondici. Je znát, že na své postavě maká a sklízí ovoce. Není to ale jen pro dobrý pocit, ale také proto, že tričko občas odhodí a svá ramena ukáže na divadelních prknech. A kdo by se chtěl koukat na rosolovité paže postaršího pána…

Jednou z inscenací, kde mu jeho kondičku pánové závidějí a dámy se při pohledu na něj kousnou do rtu, je hra Vše o mužích, v níž Kramár exceluje spolu s Filipem Blažkem a Michalem Slaným a kterou v neděli čeká třístá repríza. A jelikož už ji pánové dokonale znají, často si přidají něco, co ve scénáři rozhodně není.

„Hru hrajeme skoro už pět let a z hodiny tři čtvrtě, co měla na premiéře, má dnes už tři hodiny. Dali jsme už i přestávku, protože lidi si stěžovali, že potřebují jít na záchod, jak se pořád smějí. Hodně s kluky improvizujeme. Když se nám něco povede, tak to tam necháme, když něco už nezabírá tak vyškrtneme,“ řekl Kramár, který je zvědavý, jak dlouhý bude jubilejní kus.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám