Hlavní obsah
Článek

Muzikant Felix Slováček a idol dětských srdcí Dáda Patrasová (67) oslavili pořádně bujaře 34. výročí svatby. Na statek nedaleko Prahy pozvali řadu přátel a v nočních hodinách už to byla pořádně divoká jízda. V posteli se nakonec nesešli jen oslavenci Dáda a Felix, ale také všechna přítomná děvčata.

Felix, který za měsíc oslaví sedmdesátiny, je pořádný kanec a je veřejně známo, že se rád otočí za každou sukní. Proto přítomné krásné dámy rád přivítal a byl ve svém živlu. "Takhle má vypadat výročí s manželkou. Krásná Dáda a dalších pět nádherných žen. Kterému chlapovi se to poštěstí," smál se nadšený Felix, který v posteli v luxusním penzionu nedaleko Mnichova Hradiště přivítal například Kateřinu Kristelovou (44), Kateřinu Mátlovou nebo návrhářku Alenu Wilson.

Kristelová se spřátelila s manželi na natáčení obdoby primáckého VIP Prostřena, kterou nyní vysílá TV Barrandov. "Slavili jsme nejen výročí, ale udělali jsme si i takovou dotočnou pořadu. Doporučuji všem, aby se na nás v televizi dívali. Jsem holka, která doposud zvládala ohřát mléko a udělat čaj. Takže jistě chápete, že to stojí za to," dodala se smíchem Kateřina.

Reklama

Další články

Načítám