Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Vnadná šansoniérka a písničkářka Jana Rychterová, která ve svých koncertních róbách bez ostychu vystavuje své exkluzivní čtyřky, nedávno se ukázala v plavkách a přiznala, že miluje jídlo, opět nezklamala.

Na nové cédéčko neobvyklé skupiny Two Voices s příznačným názvem Crazy Classic napsala řadu velmi vtipných a originálních textů. Chačaturjanův Šavlový tanec je o krádežích, Straussova Annen Polka o tom, jak se člověku nechce makat, Bachova Badinerie zase dostala text o cestování se zmatenou navigací. A v písni s příznačným názvem Svatební si vystřelila z Jaromíra Jágra.

„Já vám snívám o svatbě v bílých závojích, s láskou myrtu zelenou píchnu ráno v jeho hruď milenou, s dlouhou vlečkou družičky krásně zápolí, já jsem tak krásná, když k oltáři jdu, kdo to asi je? Snad Jágr? Snad Jágr! Ten má ještě vlasy a je vcelku do světa, snad Jágr, snad Jágr, no řekněte, že nápad mám,“ zpívá ve své nové písni Rychterová, která je v osobním životě ovšem šťastně zadaná.

„Jaromír Jágr je takový národní klenot, musí počítat, že se občas stane terčem nějakého vtípku. Osobně mám k němu veskrze kladný vztah," směje se Jana Rychterová, která tento týden v divadle Semafor se svými kolegy zbrusu nové cédéčko pokřtila. Za kmotry šli Jiří Suchý a Jitka Molavcová, kteří zazpívali jako hosté večera také dva songy a sklidili zasloužený aplaus.

Reklama

Další články

Načítám