Hlavní obsah
Článek

Byla téměř k nepoznání! Bývalá milenka Leoše Mareše (47) Gabriela Dvořáková (35), která, jak se Super.cz podařilo odhalit jako prvnímu médiu, začala randit s Noidem (43), expřítelem Elišky Bučkové (34), jež je novou partnerkou jejího bývalého kluka Jakuba Maliny, po navázání nového vztahu úplně rozkvetla. Září na všechny strany a působí ještě půvabněji než dosud. Na Benefiční přehlídce pro Nadaci Terezy Maxové (52) ukázala provokativně svůj zadeček. Podívejte se do fotogalerie na to, jaká je Gábina kočka!

Dvořáková se v zákulisí akce, při níž se pro děti z dětských domovů vybralo na 389 785 korun, pilně věnovala svému telefonu. Psala si totiž romantické esemesky se svým novým mužem Vaškem. „Jsme spolu. Je to čerstvé, nechci to zakřiknout,“ odmítla raději průběh vztahu komentovat cizokrajně vyhlížející modelka.

Když pak předstoupila před diváky, někteří žasli. Gábina měla vlasy sepnuté v culíku, a tak ji nikdo nezná. Z éterické bytosti najednou byla drsná rockerka. Při přehlídce v Českých Budějovicích se ale předvedla i v modelech, při nichž se tajil dech. To když ukázala svůj rozkošný zadeček. Na něj se někdo pokusit sáhnout, má co do činění s pěstmi Noida. Ten je totiž sice velký sympaťák, ale svoje přítelkyně si chrání jako oko v hlavě a chová se k nim jako rytíř. K žádnému životu nebezpečnému kontaktu Gábiny s fanouškem ale naštěstí nedošlo.

Reklama

Další články

Načítám