Hlavní obsah
Článek

Donedávna opora moderátorského týmu nováckých Televizních novin Karel Voříšek (60), který po domluvě odešel z televize kvůli podezření, že byl za komunistů donašečem Státní bezpečnosti, si patrně našel zajímavý přivýdělek. Nosí podprsenku a kalhotky a ukazuje se tak před lidmi. Podívejte se do fotogalerie, jak to Kájovi sluší!

Voříšek se skutečně nerozhodl dát veřejně najevo své sexuální preference či skryté fetišistické touhy. K tomu, že na sebe oblékl ženské ošativo, došlo v líbeznickém Divadle kouzel Pavla Kožíška. Spolu se Zdeňkem Srstkou zde v rámci jubilejního desátého ročníku mezinárodního festivalu moderní magie byl moderátor součástí triku s kartou.

A asi nečekal, že během vystoupení bude převlečen za kouzelnickou asistentku, navíc mu, coby „slušně vychované dámě“, nemohlo nevadit, že Srstka mu sahal za podprsenku, aby vytáhl kartu diváka. Perné chvilky ale zvládl bez většího trapasu.

„Nejvíce se ten legrační převlek líbil mému synovci Pištovi, který dnes slaví narozeniny. Prý jsem mu nemohl dát lepší dárek k narozeninám,“ řekl oblíbený moderátor.

Reklama

Další články

Načítám