Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vítězka soutěže krásy Česká Miss Gabriela Kratochvílová (34) má od svého zvolení 23. března velmi nabitý program. Návštěvu rodného města Chotěboř ale rozhodně vynechat nechtěla, neboť jí pozvání od zástupců města udělalo velkou radost.

Včera dopoledne Gábinu v Městské knihovně Chotěboř přivítali jménem města starostka Eliška Pavlíková, místostarosta Ing. Zdeněk Janovský a radní města Chotěboře. Gabriela dostala krásné dárky od vedení radnice, od zastupitelů kraje Vysočina, od místního pivovaru a dalších hostů.

„Jsem pyšná, že jsem z Chotěboře, vážím si podpory, které se mi dostalo a těší mě, že také Chotěboř může být pyšná na mě," nechala se slyšet kralující Česká Miss a v tu ránu se pod tíhou dojemné události rozplakala.

Akce byla otevřená pro veřejnost a sál byl zaplněný, přišli i profesoři a studenti gymnázia, které Gabriela v Chotěboři úspěšně absolvovala. Už od dveří knihovny vítaly hosty mažoretky s třásněmi z týmu, jehož je Gabriela členkou. Přivítání bylo krásné a dojalo nejen Gabrielu, ale i mnoho hostů, dokonce i některé novináře, což už je co říct.

Česká Miss Gabriela Kratochvílová žije už čtvrtým rokem v Praze, kde studuje, ale do Chotěboře se ráda vrací k rodině a jakmile jí to její program dovolí, chtěla by zde pokračovat

v tréninku mažoretkového sportu.

Reklama

Další články

Načítám