Hlavní obsah
Článek

Hana Soukupová (27), hvězda světového modelingu a jedna z deseti nejvíce uznávaných topmodelek působících v USA, jejíž dokonalé tělo a fotogeničnost vyzdvihují snad všechny návrhářské domy světa, je u nás známá hlavně díky speciálním vodním šatům, které oblékla v kultovním spotu na jednu známou minerálku, která letos slaví stočtyřicet let od založení značky.

Archivy nyní vydaly unikátní a velmi odvážnou část záznamu z natáčení s Hanou, která dosud nebyla publikována. Hana na sobě nemá téměř vůbec nic, dokonce ani vodní šaty! Podívejte se na video, které odhaluje více, než se kdy zdálo možné.

Známý německý režisér Matthias Zentner při původním natáčení dokonale vystihl myšlenku nabídnout Hanu jako éterickou krásku symbolizující minerální vodu. Vytvořil jedinečné vodní šaty, které vypadají lákavě a svůdně. Příkladná byla i odvaha Hany, která byla v průběhu studených dnů natáčení téměř nahá. Její bodyguardi ji museli navíc chránit před zvídavými pohledy.

Podle všeho se již brzy budeme moci právě v Čechách setkat s novou aktivitou této sympatické a stále skromné topmodelky, která čas od času hledá chybějící česká slovíčka, což u ní působí roztomile. Za velkou louži totiž odešla už jako mladá dívenka a dnes už je její myšlení přepnuto do angličtiny. V USA žije se svým manželem Drew Aaronem, za kterého se provdala ve dvaceti letech a dodnes s ním tvoří harmonický a úspěšný pár.

Reklama

Další články

Načítám