Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z hlavních hvězd značky Victoria's Secret Miranda Kerr (41) prý nečekaně končí na pozici jejich andílka. Její miliónový kontrakt (v dolarech) v délce trvání tří let nebyl prodloužen a modelka se nadále má objevovat pouze jako řadová tvář této známé značky spodního prádla a plavek. Důvodem je prý to, že její tvář neprodává tolik jako jejích kolegyň Adriany Limy, Candice Swanepoel nebo Alessandry Ambrosio. Podle zasvěcených zdrojů je ale skutečnost někde jinde...

Miranda působila u firmy od roku 2005, o dva roky později se stala andílkem. Tříletá smlouva jí tak byla prodloužena dvakrát, ale do třetice už má půvabná Australanka smůlu a na jejich přehlídce si již obří křídla z peříček neobleče. Jinak se ale na mole může objevovat i nadále, stejně tak může pózovat pro katalogy. Placená už však má být od odvedené práce stanovené denní taxou.

Podle amerického magazínu US Weekly má Kerr ‚složitou reputaci‘. Časopis People cituje další zdroj: „Je poměrně problémová během focení a přehlídek. Není zrovna dochvilná. Navíc je odměřená na zbytek modelek."

Manažer Victoria's Secret Ed Razek neprodloužení smlouvy pro Mirandu Kerr nevyvrátil a sdělil, že s ní značka počítá i pro letošní přehlídku konanou jako tradičně v listopadu. „Miranda Kerr je jednou z nejlepších modelek v historii tohoto průmyslu a jednoduše také jednou z nejpopulárnějších. A je také dokonalou profesionálkou,“ pěl na ni naopak chválu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám